torsdag den 15. december 2016

'En søster i mit hus' af Linda Olsson

De to søstre Maria og Emma har aldrig haft særlig god kontakt med hinanden, men for to år siden mistede de deres mor, og til begravelsen inviterede Maria sin lillesøster til at besøge sig i Spanien.. Nu kommer Emma på besøg og i starten er deres samvær lidt anstrengt og akavet. Deres situation har desuden ændret sig i løbet af de to år, der er gået, siden de sidst så hinanden. Maria har mistet det menneske, hun holdt allermest af, og Emma er både blevet syg og forladt af sin mand.
Men lidt efter lidt nærmer de to søstre sig hinanden. Der er seks år imellem dem, og deres oplevelser af barndomshjemmet og forældrene er vidt forskellige. Marias dom over moderen er hård, men gradvis begynder hun at se tingene i et mere differentieret lys. Og til sidst må de også tale om det emne, som i hvert fald Maria hele tiden har forsøgt at undgå. Barndommens store tab, da den elskede søster Amanda døde.
En roman om svigt og søstre, kærlighed, jalousi, overlevelse og afstandtagen. Store emner, og i det store hele også en udmærket bog, selv om jeg ikke synes, at den helt lever op til Linda Olssons øvrige romaner. Søstrenes forhold og deres samtaler kommer til at virke lidt for terapeutiske.

'En søster i mit hus' af Linda Olsson. Aronsen 2016, 176 sider.

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818