torsdag den 29. december 2016

'Vejen til Wildflower Hill' af Kimberley Freeman

I denne underholdningsroman følger vi på skift to kvinder: Beattie, der i 1929 som 19 årig bliver gravid med en gift mand og rejser med ham fra Glasgow til Australien for at starte på en nye tilværelse. Men ingenting bliver som hun har håbet, og Beattie tvinges til selv at tage ansvar for sit eget og datteren Lucys liv. På farmen Wildflower Hill møder hun Charlie, og lægger en dristig plan for at skabe sig en fremtid.
London 2009: Beatties barnebarn Emma danser ballet og er en kendt og berømt ballerina. Men hun har ikke tid til at tænke på meget andet end sig selv. Det går langsomt op for hende, da kæresten Josh forlader hende. Og så kommer hun til skade; falder ned af en trappe og ødelægger sit knæ. Nedbrudt og fortvivlet rejser hun hjem til Australien. Her venter hendes mor og morbror med en nyhed. Hendes elskede mormor har efterladt hende et hus på Tasmanien. Emma rejser til Wildflower Hill, først med den klare intention at rydde huset og sætte det til salg, men efterhånden som hun graver i sin mormors fortid, ændrer alt sig. Udmærket underholdningsroman om familiehemmeligheder, kærlighed, slægt og arv.

'Vejen til Wildflower Hill' af Kimberley Freeman. Det Blå Hus 2015, 437 sider

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818