torsdag den 4. februar 2016

'Men sjovt har det været' af Hans M. Nielsen

Min far, - der ellers aldrig har været den store læser, - har skrevet en bog! - Det er en erindringsbog, hvori han fortæller om sit liv fra barndomsårene i Vestjylland, arbejdet i landbruget, tilværelsen som selvstændig, skiftet til arbejdslivet på fabrik og frem til i dag, hvor han bor på Sydsjælland og er aktiv i lokalsamfundet.
Min søster har redigeret bogen for ham, og nedskrevet en stor del af fortællingen, samt skannet billeder ind. - Og det er blevet en meget fin bog, som vi alle er glade for. Både de store børnebørn, børn og svigerbørn!
Det er naturligvis en bog, der har størst værdi for familie og venner, men når jeg alligevel omtaler den her, så er det for at komme med en opfordring til andre om at gøre det samme. - Skriv din livshistorie ned! Det er uvurderligt for de kommende generationer, at få sådan en gave fra sin far/morfar. Og virker det for uoverskueligt at komme i gang, så har min søster via sit eget firma mulighed for at yde kvalificeret bistand. Kontakt hende evt. på: http://www.ordforord.dk/.

'Men sjovt har det været' af Hans Mogens Nielsen. Books on Demand 2015, 109 sider.

Ingen kommentarer: