torsdag den 28. juli 2016

'Uforudsete hændelser' af Hanne Richardt Beck

På Mallorca finder man i 2014 resterne af en lille dreng, der forsvandt sporløst tretten år tidligere. Sagen åbnes igen og den spanske efterforsker Pilar rejser bl.a. til København for at tale med de tre danske kvinder, der holdt ferie i nabohuset på det tidspunkt, hvor drengen forsvandt.
De tre kvinder har ikke længere kontakt med hinanden, og for flere af dem bringer indkaldelsen til afhøring hos politiet uro og uorden i deres liv. De tvinges til at se tilbage og ser deres liv i et nyt lys.. Susan savner sin søn og arbejder som kassedame efter et mislykket eventyr som selvstændig, Tine er behandler, men kæmper også med sin egen psyke, og Astrid har netop forladt sin mand gennem 24 år, men har svært ved at tro på lykken sammen med sin nye kæreste norske Sigvart..
Romanen er ikke som sådan spændende nok til rigtig at kaldes en krimi, da den kører mere på den psykologiske fortælling om de tre kvinder. Der er nogle gode personbeskrivelser, og man bliver som læser også nysgerrig efter at finde ud af hvad der skete med drengen Luis, men luften går lidt af ballonen til sidst. synes jeg. - Eller måske var jeg bare lidt skuffet over slutningen.

'Uforudsete hændelser' af Hanne Richardt Beck. Gyldendal 2016, 393 sider.

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818