fredag den 16. juni 2023

'Forår i Applemore' af Rachael Lucas

Beth Fraser driver et gartneri i den gamle have ved barndomshjemmet Applemore House, som hendes bror har overtaget. Beth er alene med sine tvillinger og hendes eksmand har meddelt, at han desværre ikke længere er i stand til at betale børnebidrag (!). Så Beth arbejder ekstra hårdt og prøver at finde ud af, hvordan hun kan tjene flere penge. Der er ikke rigtig tid til romantik i hendes liv, men det forhindrer hende ikke i at få følelser for den flotte fremmede, der bogstavelig talt lander i hendes blomsterbed.
Jack McDonald er kommet til Applemore for at arrangere weekender i naturen for utilpassede unge. I starten mødes han af en del skepsis fra de lokale, men lidt efter lidt accepteres han i den lille by. Selv om Jack synes godt om Beth, så har han en baggrund og en bagage med sig, der gør det svært for ham at involvere sig med et andet menneske.
Romanen er nr. 2 i serien om de fire søskende, der har arvet et forfaldent gods i det skotske højland. Den kan godt læses selvstændigt, men jeg tænker alligevel, at det er en fordel at have haft fat i nr. 1 først. Feel good; uforpligtende og afslappende læsning, der minder lidt om Jenny Colgans bøger. 

'Forår i Applemore' af Rachael Lucas. Cicero 2023, 320 sider

Ingen kommentarer: