fredag den 10. juni 2016

'Mansfield Park' af Jane Austen

Den fattige Fanny Price er vokset op hos sin velhavende tante og onkel på godset Mansfield sammen med sine to fætre og to kusiner, der alle er ældre end hun. Gang på gang understreges hendes underordnede stilling i familien, men Fanny er tålmodig og finder sig i alt. I fætteren Edmund har hun en trofast ven.
Mens Fannys onkel er på forretningsrejse til Antigua ankommer søskendeparret Henry og Mary Crawford til egnen og indleder snart et bekendtskab med de unge på Mansfield Park. Edmund tiltrækkes af den livlige og elegante Mary og Henry flirter med begge Fannys kusiner på en gang, skønt den ene allerede har forlovet sig med en anden. Kort sagt, der er grobund for intriger, sladder og mange følelser.
Fanny holder dog fast i sin høje moral, skønt familien delvist går i opløsning omkring hende.

'Mansfield Park' af Jane Austen. Bechs Forlag 2015, 454 sider 

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818