onsdag den 21. september 2016

'Krigerkattene. Bind 1-6' af Erin Hunter.

I sommers brugte jeg en del tid på at læse de seks bøger i serien "Krigerkattene". Det er en spændende børne/ungdomsserie, som min nevø har været meget optaget af.
Serien handler om katte: Røde er en tam stor killing, der bor i et hus og spiser tørfoder. Men han længes efter friheden udenfor hegnet, og en dag kan han ikke modstå fristelsen og begiver sig ud på eventyr. Han møder vildkattene fra skoven og bliver opfordret til at slutte sig til dem. Så Røde bliver til Ildpote og kommer i lære som kriger i Tordenklanen. Han får en god ven; Gråpote og kommer ud for mange forskellige eventyr. Tordenklanen er ikke den eneste gruppe katte i skoven. De må jævnligt kæmpe med katte fra Flodklanen, Skyggeklanen eller Vindklanen om territorium og bytte. Tordenklanens leder Blåstjerne er klog og retfærdig, men måske truer en fare inde i selve Tordenklanen. Ildpote får mistanke om at klanens næstkommanderende Tigerklo er en forræder, der ønsker selv at tage magten over skoven.
En serie om ære, traditioner, venskab, kamp og loyalitet, - evigt gyldige emner.
Det er en spændende serie. Og når man har læst de seks bøger, der er kommet på dansk, kan man fortsætte på engelsk, hvor der findes mange flere bøger. Serien kunne måske godt have været redigeret lidt skarpere, men man fanges ind af spændingen og kattenes verden.

'Krigerkattene. Bind 1-6.' af Erin Hunter. Sohns Forlag 2011-2012.

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818