lørdag den 26. marts 2016

'Grib dagen' af Danielle Steel

Sprogligt har Danielle Steel ikke udviklet sig, siden de sidste bøger jeg har omtalt af hende. Men hvorfor skulle hun også det, hendes bøger sælger vist uanset, hvordan hun skriver. Men for en gangs skyld er temaet i denne roman i det mindste lidt interessant. Hovedpersonen Stephanie mister sin mand, da han dør af et hjertestop. Hun er kun 48, men ved ikke hvad hun nu skal bruge sit liv på: På trods af mandens utroskab har han og de nu voksne børn altid fyldt det hele. På en tur til Grand Canyon møder Stephanie tilfældigt den kendte countrysanger Chase Taylor og i ham finder hun endelig en mand, der elsker hende, som den hun er. Men hendes tre voksne børn har mere end svært ved at acceptere hendes nye liv. - Det er jo en trivialroman, så naturligvis ender alt godt. - Dog ikke en bog jeg rigtig kan anbefale til de læsere, jeg kender rundt omkring.

'Grib dagen' af Danielle Steel. Lindhardt og Ringhof 2016, 319 sider.

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818