søndag den 27. november 2022

'Bare på besøg' af Beth O'Leary

 Leena Cotton har et karrierejob, en fancy kæreste i London og store planer for fremtiden. Hun lever livet i overhalingsbanen men har i lang tid presset sig selv for hårdt. Samtidig er hun i dyb sorg over tabet af sin søster Carla, og hendes forhold til moderen er ikke godt. En dag begår hun en fejl på jobbet og bliver sendt på ufrivillig orlov. Hun flygter hjem til sin elskede mormor Eileen, der bor i en lille landsby ude på landet, hvor alle kender alle.
Eileen har sine egne udfordringer: For nylig er hun blevet forladt af morfar Wade, men på trods af sine 79 år, så nægter hun at give op i forhold til at møde kærligheden igen. Desværre er det ikke så nemt at finde en passende kandidat til rollen som kæreste i den lille landsby. Men så kommer Leena op med en god idé: Hun foreslår sin mormor at de to bytter bolig i en periode. Så kan Leena slikke sine sår i fred på landet, - og måske få kontakt til sin mor igen, imens Eileen kaster sig ud i datinglivet i London.
Romanen følger de to kvinder gennem udfordringerne i pludselig at leve et helt andet liv, end det de er vant til. Og der venter romantik på flere fronter. Hyggelig og varm fortælling om at komme gennem en svær tid, lave sit liv om og være åben overfor kærligheden, når den viser sig.

'Bare på besøg' af Beth O'Leary. Cicero 2022, 384 sider

Ingen kommentarer: