mandag den 25. august 2014

'Min mands hemmelighed' af Liane Moriarty

Cecilia er mor til tre, gift med John Paul og lever et meget velorganiseret liv. En dag finder hun under oprydning på loftet en kuvert hvorpå hendes mand har skrevet Må kun åbnes i tilfælde af min død. Cecilia overvejer længe, men ender alligevel med at åbne brevet. Og den hemmelighed, det afslører, vælter hele hendes tilværelse.
Et andet sted i Australien falder hverdagen også fra hinanden for Tess, da hendes bedste veninde og hendes mand gennem 10 år, fortæller hende, at de har forelsket sig i hinanden. Hun tager sønnen Liam med sig og tager det første fly fra Melbourne hjem til sin mor i Sydney, og har heldigvis mulighed for at bruge sin mors brækkede ankel som påskud for rejsen.
Rachel slæber sig igennem tilværelsen bærende på en stor sorg. Og nu vil hendes søn og svigerdatter rejse til New York og tage det eneste hun har tilbage at leve for; det lille barnebarn Jacob med sig.
Disse tre skæbner fletter sig ind i hinanden og alt går op i en højere enhed til sidst.
En underholdningsroman indenfor chick litt genren, der spiller på mere alvorlige temaer som moderkærlighed, retfærdighed, og leger med forestilling om hvad der kunne være sket, hvis nu man var gået til venstre i stedet for højre o.s.v.

'Min mands hemmelighed' af Liane Moriarty. Politikens Forlag 2014, 388 sider

Ingen kommentarer: