onsdag den 11. maj 2016

'Kiara sagaen' af Margit Sandemo

Slægtskrønike i tre bind . Den unge Kiara med de helbredende evner må flygte for livet i starten af 1600-tallets Irland. Ved et tilfælde snubler hun over en gammel skat og over en skytsånd, der tilhører en for længst afdød kvinde. Men andre er også interesseret i skatten og Kiara må igennem mange problemer før hun finder både kærligheden og sig selv.
Ja, hvad skal jeg sige; det er bare ikke særlig godt skrevet. Som læser hænger man måske lige på pga spændingen, hvis man altså evner at se bort fra det dårlige sprog. - Og det bliver helt ærligt lidt svært i længden. For mig gør de overnaturlige kræfter og begivenheder ikke tingene bedre og i den sidste bog virker spændingsplottet ret søgt og påklistret. Ugebladslitteratur i bogform, men det er ok, det skal der også være plads til.

'Skytsånden' af Margit Sandemo. Jentas 2015, 256 sider
'Tre søstre' af Margit Sandemo. Jentas 2015, 226 sider
'Der brænder en ild' af Margit Sandemo. Jentas 2015, 227 sider

1 kommentar:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818