mandag den 6. februar 2017

'Vidunderlige august' af Brenda Bowen

Et par småbørnsmødre er ved at køre fast. De bliver enige om at leje et vidunderligt stort sommerhus i Maine på Little Lost Island for at slippe lidt væk fra hverdagen. For at få råd til huset annoncerer de efter et par andre, der vil dele huset med dem og den ældre Beverly, der trænger til at komme væk fra en personlig sorg samt den unge kendte skuespillerinde Caroline, der har været udsat for en skuffelse melder sig.
Nu tilbringer de en pragtfuld måned - august -  i sommerhuset. Undervejs opstår forskellige forviklinger med ægtemænd, der i starten af bogen virker irriterende, utro og usympatiske, - men som da de ser deres hustruer igen i andre omgivelser pludselig kommer i tanke om, hvor meget de elsker deres koner...
Det virker alt sammen ret utroværdigt. Enten er bogen skrevet som en reklame for et sommerhusudlejningsbureau, eller også har den en skjult kristen undertone ala vær udholdende med din mand, så vil han i sidste ende vise sig at være helt fantastisk... - Så ikke lige den bedste bog jeg der fik brugt en aften på.

'Vidunderlige august' af Brenda Bowen. Bazar 2016, 322 sider.

Ingen kommentarer: