lørdag den 23. november 2013

'For evigt og altid' af Danielle Steel

New York 1975: Bill og Jenny er lykkeligt gift. Han læser til præst og hun er i gang med en kometkarriere indenfor modeverdenen, hvor hun har sit eget firma, der rådgiver modeskabere og hjælper med at arrangere deres modeopvisninger. Da Bill bliver færdig som præst, har han imidlertid svært ved at finde et arbejde. Kun en kirke helt i Wyoming tilbyder ham et embede, og han vil ikke kræve af sin kone, at hun skal opgive det job, som hun elsker. Parret møder imidlertid modgang og beslutter sig alligevel for at prøve lykken i Wyoming, hvor et helt nyt liv venter dem.
Pennsylvania 2013: Den unge amish kvinde Lillibeth har skrevet en roman som hun gerne vil have udgivet. Forlæggeren Bill er på jagt efter en bestseller og forelsker sig først i Lillibets manuskript og senere i hende selv. Men han tør ikke give udtryk for sine følelser, da han er bange for at skræmme hende væk. Og hendes strenge far er heller ikke til at spøge med.
De to fortællinger har et fælles sjæleligt udgangspunkt. Sproget er fuldt af forklarende gentagelser, der gør det trættende og kedeligt at læse, selv om handlingsforløbet skrider fint fremad.

'For evigt og altid' af Danielle Steel. Lindhardt og Ringhof 2013, 320 sider.

Ingen kommentarer: